ГоловнаCуспільство

Київстар зменшує вартість контрактних тарифів при купівлі смартфона

Абоненти Київстар, купуючи 4G-смартфони, можуть отримати знижку 33% на контрактні тарифні плани на 10 місяців. У залежності від обраного тарифу, вони зможуть заощадити на зв’язку від 750 до 4000 гривень. Про це повідомляє прес-служба Київстар.

«Більше 1 млн наших клієнтів вже обрали контрактні тарифи, адже це чудовий спосіб заощадити. Ми пропонуємо їм вигідні сімейні тарифи та даємо більше послуг в пакеті за менші гроші, у порівнянні з передплатою. А зараз, якщо ви купуєте собі або близьким новий смартфон, то отримаєте ще й значну знижку», – коментує Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Щоб скористатись акцією, абонентам треба зробити декілька кроків:
·придбати будь-який 4G-смартфон у фірмовому магазині оператора або на shop.kyivstar.ua;
·перейти на контрактне обслуговування та підключити один з акційних контрактних тарифів «Smart»*;
·оплатити послуги у тарифі на наступні 10 місяців вже зі знижкою.

Вартість пакета послуг у цьому випадку буде меншою на третину. Наприклад, «Smart+»  буде коштувати лише 150 гривень/місяць при звичайній ціні 225 грн/місяць. Такі знижки при купівлі смартфону можуть отримати всі абоненти Київстар, навіть якщо вони вже користуються одним із акційних тарифів.

Серед переваг контрактної форми обслуговування: вигідний пакет послуг з безлімітним мобільним інтернетом на місяць; можливість користуватися всіма послугами у поточному місяці, а оплачувати їх у наступному, або оплачувати частинами. У контрактних абонентів вищий рівень захисту SIM-карти та номеру телефону, що особливо важливо, коли номер використовується для онлайн-банкінгу.

* Знижка діє для контрактних тарифів «Smart +», «Smart Max», «Smart Business» та «Smart Business +».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook