ГоловнаCуспільство

На об’їзній дорозі Дніпра будують дворівневу розв’язку

На об’їзній дорозі Дніпра будують дворівневу розв’язку

Триває будівництво 7-кілометрової ділянки об’їзної дороги Дніпра. Нині на перетинанні з вулицею Аеропортівською зводять дворівневу транспортну розв’язку. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

«Нова об’їзна розвантажить Дніпро від транзитного транспорту. Менше буде заторів. Фури не псуватимуть міські дороги», – зазначив Валентин Резніченко. 

Нова дорога з’єднає Запорізьку трасу Н-08 з Південним мостом. 

Нині мостовики зводять дворівневу розв’язку. Вона буде з 4 смугами – по 2 у кожен бік. 

«Шляхопровід будуємо для безпеки руху. Він розділить транспортні потоки на аеропорт та Південний міст», – підкреслив в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев. 

Під майбутній шляхопровід дорожники забивають буро-набивні палі. Вже готові 7. Загалом буде майже півсотні. 

«На часі – і влаштування земляного полотна. Готуємо основу для дорожнього «одягу», – розповів представник підрядної організації Олександр Бондаренко. 

Тривають роботи і на відрізку 1,2 км, що примикає до шляхопроводу через вулицю Мільмана. Там переносять комунікації. Облаштовують нову систему водовідведення. 

«Радіємо будівництву об’їзної. Вона дозволить економити час. Нерідко доводиться їздити до Солоного. Через затори на вулицях втрачаю до півгодини», – поділився водій, мешканець Дніпра Ярослав Сердюк. 

Зведення об’їзної дороги Дніпра – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook