ГоловнаCуспільство

У Дніпрі відбулась романтична вечеря переможців акції «ДОНОРСТВО – ЦЕ ЛЮБОВ» (ВІДЕО)

Повечеряти в романтичному місці на березі Дніпра завдяки донорству. Саме така нагода випала подружжю із Дніпра Ользі та Євгену Тимченко, які стали одними з переможців організованої компанією Biopharma Plasma акції «ДОНОРСТВО – ЦЕ ЛЮБОВ». 

Акція розпочалася 25 січня й тривала до 4 березня, хоч і мала закінчитися перед Днем Святого Валентина. Продовжити розіграш вирішили через велику кількість охочих стати його учасниками. 5 березня у плазмацентрі Biopharma Plasma Dnipro анкети щасливих володарів перших двох призів обрав легендарний спортсмен, пропагандист здорового способу життя, засновник руху Street Workout в світі і в Україні, голова Всеукраїнської організації «Street Workout» Денис Мінін.

Ввечері 23 березня редакція ІА «Мост-Дніпро» на хвилинку завітала до одного з ресторанів Дніпра на романтичну вечерю переможців акції - щасливої донорської родини Ольги та Євгена Тимченків, щиро привітала з перемогою та побажала родині щастя. В свою чергу, подружжя поділилось враженнями від подарунка.

 

Довідка:

Biopharma Plasma Дніпро входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma, які займаються заготівлею та переробкою плазми донорів (рідкої частини крові без її клітин, що повертаються під час донації донору).

Донація плазми є 100% безпечною. В плазмацентрі забір плазми проводиться на сучасних апаратах плазмаферезу з застосуванням одноразових європейських систем. Безкоштовний аналіз крові, що робиться обов’язково для допуску до донації, є абсолютно безболісним, бо для забору крові використовуються сучасні ланцети-автомати.

Донор плазми проходить в центрі обстеження у терапевта та отримує безкоштовні апаратні (100% точні) аналізи крові по 22 показникам (миттєво), а також на ВІЛ, гепатити В і С і, головне, - на наявність антитіл до COVID-19. 

Донор також отримує 2 додаткові вихідні та грошову компенсацію за кожну донацію плазми.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook