ГоловнаCуспільство

У Перещепинській громаді відкрили новий ЦНАП

У Перещепинській громаді відкрили новий ЦНАП

У Перещепинській міській територіальній громаді запрацював новий ЦНАП та його підрозділи. Там надають більш ніж 220 найпопулярніших адмінпослуг. Про це сповістила заступниця директора департаменту економрозвитку Дніпропетровської ОДА Олена Лічманенко. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«ЦНАП – це зручно та сучасно. Оформити необхідні документи там можна без стресу. Добре, коли такий Центр є недалеко від дому. Тепер комфортний сервіс отримали і мешканці Перещепинської ТГ», – сказала Олена Лічманенко. 

У центральному офісі Перещепинського ЦНАПу – 10 робочих місць. Є місце і для самообслуговування, обладнане комп’ютером. Там можна скористатися е-послугами. За потреби, розібратися допоможуть адміністратори. 

Чергою керує електронна система. Для батьків з дітьми є сповивальні столики та ігрові куточки. 

Приміщення під ЦНАП відремонтували силами громади. З меблями, технікою та навчанням персоналу допомогла Програма «U-LEAD з Європою.

Територіальний підрозділ ЦНАПу відкрили в с. Голубівка. Обладнали і віддалені робочі місця – у Багатому, Михайлівці, Керносівці та Шандрівці. Загалом обслуговуватимуть понад 20 тис місцевих. 

На Дніпропетровщині – 57 ЦНАПів ті їх філій. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook