ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині ремонтують трасу Знам’янка-Луганськ-Ізварине

На Дніпропетровщині у розпалі ремонт траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Це автошлях міжнародного значення. Нині дорожники працюють одночасно на трьох ділянках. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Тільки дозволила погода – стартували роботи на автошляхах області. Техніка запрацювала у різних куточках Дніпропетровщини. У розпалі – ремонт траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине», – зазначив Валентин Резніченко. 

Нині робота кипить на ділянці траси від Павлограда до повороту на Петропавлівку. Дорожники фрезують старе дорожнє покриття, посилюють основу, укладають нижній шар асфальтобетону.

Паралельно працюють ще на двох ділянках. Одна – від межі Дніпропетровської та Кропивницької областей до Криничанського посту поліції. Інша – від посту до міста Дніпро. 

«Ця дорога – одна з основних автомагістралей країни. Плануємо оновити полотно по всій її протяжності. На території Дніпропетровщини це майже 300 км. Після завершення робіт вона стане складовою траси М-30 Стрий-Ізварине. Нарешті східні та західні області України з’єднає якісній автошлях», – розповів в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.

Дорогу оновлюють за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». 

Загальна протяжність траси майже 1400 км. Вона проходить територією чотирьох областей.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook