ГоловнаCуспільство

Спеціалізований мамологічний центр (м. Київ) пропонує інформацію українською мовою (двомовна версія сайту)

Крок назустріч пацієнтам

У зв'язку з нагальною потребою і запитами клієнтів, Спеціалізований мамологічний центр повідомляє про запуск нової версії сайту - україномовної. Користувачі та клієнти центру можуть ознайомитися з необхідною інформацією щодо спеціалізації клініки, специфіки роботи, її напрямків та можливостей, високого інтелектуального і технічного рівня українською та російською мовами, що значно полегшить розуміння текстів і спілкування в мережі інтернету. Запуск двомовної версії сайту - важливий крок назустріч нашим потенційним клієнтам. З'явилася можливість обрати ту мовну версію, яка цілком задовольняє ваші уподобання і розкриває широкий спектр інформації в мамології.

Застосування високотехнічного обладнання

Мамографія 

Спеціалізований мамологічний центр не зупиняється на досягнутому, щоб максимально зберегти життя та здоров'я жінок. Вже на початку лютого 2021 року центр придбав мамограф AMULET Innovality - останню сучасну розробку Fujifilm в мамографії.

Цифровий мамограф виявляє найменші відхилення від норми і виводить зображення на екран, дає знімок з найвищим показником на сьогодні. Спеціаліст оцінює кожен міліметр тканини грудей під різними кутами. Ця “розумна” технологія дуже ефективна і безпечна також при обстеженні молочних залоз з імплантами.

УЗД молочних залоз

Значення якісного обстеження не можна перебільшити. Апаратура експертного рівня допомагає поставити надточний діагноз і виявити патологію ще до появи симптомів захворювання. Для УЗД грудей в мамологічному центрі застосовується апарат експерт-класу SIEMENS (ACUSON) S3000 HELX (Німеччина), який має ряд програм і режимів для виявлення осередків ущільнень від 2 мм. Наявність імплантів і рубців не впливає на точність діагностики. Апарат перевіряє еластичність тканин молочних залоз, запалення, оцінює кількість і якість кровотоку.

Апарат дозволяє провести високотехнологічну біопсію в амбулаторних умовах без хірургічного втручання:

  • аспіраційну біопсію;
  • трепан-біопсію;
  • стереотактичну біопсію;
  • дуктографію;
  • тонко голчату пункцію.

Сучасне лабораторне дослідження

Якщо є привід для хвилювання або ви хочете перевірити молочні залози, лікарі центру прислухаються до ваших побажань і компетентно призначать необхідні аналізи. Для цього не потрібно ходити в пошуках лабораторії або хорошого спеціаліста. Будь-які дослідження проводяться в добре оснащеній сучасній лабораторії центру:

  • дослідження крові на онкомаркери;
  • дослідження гормональної панелі;
  • цитологія молочної залози;
  • гістологія;
  • біохімічний аналіз крові;
  • комп'ютерна томографія (спіральна, мультиспіральна);
  • магнітно-резонансна томографія.

Ефективне і щадне індивідуальне лікування проводиться на основі сучасних світових протоколів.

Турбота про себе

Турбота про себе починається з щомісячного самообстеження грудей, щорічного відвідування лікаря-мамолога. Потрібно виключити ризики захворювання, доглядати за грудьми , як і за всім тілом, поєднувати профілактичні походи до лікаря і здоровий спосіб життя. 

Якщо вам важко контролювати себе, ви втрачаєте свою привабливість (різко схудли або набрали вагу), рекомендуємо звернутися до спеціалістів центру - ендокринолога і психолога. Зі знанням справи вони підходять до проблеми і успішно її розв'язують. Лікарі дають впевненість і гарантію в подальшому одужанні, що діє краще за будь-які медикаменти.

Кожна жінка може допомогти тілу залишатися максимально здоровим. В цьому важлива збалансована дієта, здорова вага, відмова від паління, обмеження спиртного, регулярні заняття спортом, душевна рівновага.

Ціна консультацій і призначених обстежень розміщена на сайті в розділі “Ціни”.

Річард Довгі руки говорив, що чоловіки в жінках найбільше цінують три речі: обличчя та груди, адже груди - це обличчя.

Бережіть себе і будьте здорові!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook