ГоловнаCуспільство

«Добрі традиції об'єднують»: 12 квітня донорів Biopharma Plasma Дніпро пригостять смачною піцою

У понеділок, 12 квітня, у плазма центрі Biopharma Plasma Дніпрознов відбудеться «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК»! Усі донори, що завітають до центру, після донації пригостять чайком та смачною піцою від нового партнера – «CO&PIZZA». Про це повідомляють у прес-службі плазма центра.

«CO&PIZZA - це перша служба доставки піци, яка ставить собі за мету змінювати світ на краще. Тепер вона долучається і до підтримки донорства. Ми активно співпрацюємо з громадськими організаціями міста Дніпро, направляємо частину зароблених нами грошей в екологічні програми, щоденно доставляємо піццу лікарям з 21 лікарні. Ці зміни ми починаємо з себе», - мова йдеться у повідомленні.

Записуйтесь на донацію завчасно, не пропустіть можливість поласувати цим смаколиком у центрі.

Плазмацентр BiopharmaPlasmaДніпро чекає на вас з ПН по СБ з 8 по 16 год. за адресою: пр. Богдана Хмельницького, 17.

Довідка:

Biopharma Plasma Дніпро входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma, які займаються заготівлею та переробкою плазми донорів (рідкої частини крові без її клітин, які повертаються під час донації донору).

В плазмацентрі плазма збирається на сучасних апаратах плазмаферезу з застосуванням одноразових систем та піддається шоковому заморожуванню, після чого транспортується для переробки на завод Biopharma Plasma.

Донор плазми проходить обстеження терапевта у центрі та отримує безкоштовно аналізи крові по 22 показникам + на ВІЛ, гепатити В і С і головне - на наявність в плазмі антитіл до COVID-19. 

Плазмацентр BiopharmaPlasmaДніпро чекає на вас з ПН по СБ з 8 по 16 год. за адресою: пр. Богдана Хмельницького, 17.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook