ГоловнаCуспільство

У Дніпропетровській області пройде спартакіада ​​серед депутатів: 22 квітня закінчується термін подачі заявок

У Дніпропетровській області пройде спартакіада ​​серед депутатів: 22 квітня закінчується термін подачі заявок

Кінцевий термін подачі заявок на участь в IX обласній спартакіаді серед депутатів продовжений до 22 квітня 2021. Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної ради.

Згідно з розпорядженням голови обласної ради від 12.04.2021 № 87-Р «Про проведення IX обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад у 2021 році» протягом квітня - травня відбудеться обласна спартакіада серед депутатів порад.

Відповідальна за проведення етапів спартакіади: голова структурного підрозділу Дніпропетровської територіальної організації громадської організації "Фізкультурно-спортивне товариство "Спартак"", секретар організаційного комітету спартакіади, головна суддя змагань Орешина Вікторія Миколаївна (063 739 5997).

Для участі в змаганнях спартакіади команди подають попередню заявку до 22 квітня 2021 додаток 2 до додатка 1 до розпорядження) в письмовому та електронному вигляді за адресою: управління молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації, вул. Старокозацький, 52, м Дніпро, 49000, ums2006@ua.fm; структурний підрозділ Дніпропетровської територіальної організації громадської організації "Фізкультурно-спортивне товариство "Спартак"".

Спартакіада проводиться в два етапи протягом квітня-травня 2021:
- перший етап - 23 - 24 квітня, зональні змагання з волейболу та міні-футболу серед депутатів районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад. Змагання проводяться в 3 зони за територіальним принципом (м Дніпро, Кривому Розі, м Павлоград). У фінал виходять по 3 команди з кожної зони;
- другий етап - 14 травня, фінальні змагання спартакіади серед збірних команд депутатів рад усіх рівнів з міні-футболу, волейболу, тенісу настільного, шашок, шахів (в м Дніпро).

З розпорядженням можна ознайомитися на офіційному сайті обласної ради.

У день приїзду команди на змагання представник команди подає до мандатної комісії наступні документи:
- поіменний заявку;
- технічну заявку по кожному виду спорту окремо;
- паспорт, посвідчення депутата на кожного учасника (оригінал);
- страховий поліс на кожного учасника.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook