ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині нагородили кращих працівників управління кримінальних покарань

На Дніпропетровщині нагородили кращих працівників управління кримінальних покарань

З нагоди 23-ї річниці з дня створення Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань найкращих співробітників підрозділу відзначили нагородами й грамотами.

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної ради.

«За внесок в соціально-економічний розвиток регіону, сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм, а також від імені голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука й усього депутатського корпусу вітаю працівників департаменту. На вас покладена відповідальна місія – виправлення тих, хто оступився, вчинив злочин. Перетворення ув’язнених знову на повноцінних членів суспільства, організація проведення соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими, залучення до її проведення представників релігійних і благодійних організацій, громадських об’єднань, творчих спілок. Усе це – неймовірна праця та справжній подвиг. Дякую за самовіддану службу», — привітав присутніх радник голови обласної ради Олександр Донченко.

Усього у підпорядкуванні управління — 27 установ виконання покарань. В тому числі, 11 в Дніпропетровській області й стільки ж в Запорізькій та 5 у Донецькій.

Основне завдання працівників Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань — забезпечувати формування системи наглядових, соціально-виховних та профілактичних заходів, які застосовуються до засуджених та осіб, узятих під варту.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook