ГоловнаCуспільство

У Дніпрі стала чистішою прибережна територія каналу на ж/м Ломівський

23 квітня працівники департаменту інформаційних технологій та КП «Інфо-рада-Дніпро» Дніпровської міської ради влаштували прибирання прибережної території каналу, що на житловому масиві Ломівський. Таким чином вони долучились до акції, ініційованої мером Борисом Філатовим, #Чисто_Дніпро. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

«Ми як мешканці міста залюбки долучились до акції та вирішили прибрати таку популярну локацію – місце відпочинку біля каналу на житловому масиві Ломівський. Ця ідея корисна насамперед тим, що вчить нас розуміти – місто не закінчується на порозі власної оселі, воно продовжується у парках, скверах, на проспектах і вулицях, де проходить наше повсякденне життя. Сподіваємося, що до акції долучиться якомога більше людей», – сказав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів щодо цифрової трансформації Костянтин Цепенніков.

Прибирання розпочали від води, розчистивши піщаний пляж. Потім перемістились у лісосмугу.

«Я запропонувала колегам взяти участь в акції #Чисто_Дніпро. Погодились усі. До роботи стали разом і за декілька годин зібрали більше ніж 30 мішків сміття. Ми задоволені результатами. Сміття, яке валялося всюди, тепер у мішках і буде вивезене звідси», – зазначила директорка департаменту інформаційних технологій Дніпровської міської ради Альона Чуєва.

Директор КП «Інфо-рада-Дніпро» Дніпровської міської ради Дмитро Цимиренко зі свого боку додав: «Мені як мешканцю міста не байдуже, в якому середовищі житимуть мої діти. Коли вони вийдуть на природу відпочити, я хочу, щоб замість купи сміття вони бачили зелену траву та квітучі дерева. Власне, усі ми вийшли прибрати сьогодні заради того, щоб навести лад на цій території та зробити чистоту нормою».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook