ГоловнаCуспільство

«ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» в Biopharma Plasmа Дніпро: донорів пригостили смаколиками від «GARSON» (ФОТО, ВІДЕО)

26 квітня в Biopharma Plasmа Дніпро пройшов вже традиційний для донорського центру плазми крові партнерський день підтримки донорства - «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Кожен донор, який завітав до центру на донацію, отримав смачний подарунок від спонсорів плазма центру. Тим самим, вони на справі демонструють підтримку донорства, та висловлюють свою повагу до людей, які рятують життя. 

Цього разу донорів пригощали смаколиками від кондитерського дому «GARSON» з натуральних інгредієнтів, які звичайно, були дуже корисними для підтримки та швидкого відновлення організму донора після донації.

Кондитер, засновниця кондитерського дому «Garson» Сандра Береза поділилася, чому вирішила приєднатися до «Добрих понеділків» Biopharma Plasma Дніпро:

«Раніше про плазмацентр не чула. Коли я тут побувала вперше і мені дуже сподобалося - і персонал, і атмосфера. Було відчуття, що ці люди розділяють мої цінності. Мені було важливо і при цьому цікаво взяти участь в цьому заході, тим самим стати учасником цього благородного процесу. Сьогодні ми пригощали донорів макаронсами і десертами. Якщо є можливість допомагати і взаємодіяти - це потрібно робити. Все це робиться заради людей», - так розповіла Сандра свою партнерську історію.

Сандра Береза зазначила, що приємно знаходитись в плазмацентрі і спілкуватися з людьми, які знають, що вони роблять. Після побаченого, теж планує стати донором плазми та залучити до цього своїх колег та друзів.

«Для мене це в новинку, у мене є велике бажання стати донором та отримати такий досвід», - додала вона.

В свою чергу, донори плазмиBiopharma Plasmа Дніпро поділились враженнями від акції «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК».

Світлана, донор плазми Biopharma Plasmа Дніпро поділилась, що плазму здає не для когось конкретно, а щоб допомогти тим, хто цього потребує.

«Спочатку в плазмацентр мене привів знайомий, потім ходила за компанію. Але прийшов час, коли я вирішила здавати плазму регулярно. Здаю плазму не для когось конкретно, а щоб допомогти тим, хто цього потребує. Це вже моя 7 донація», - поділилася вона.

Софія, донор плазми Biopharma Plasmа Дніпро: сьогодні моя 5 донація, але на акцію «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» потрапила вперше.

«Якось почула, що моя плазма може бути комусь корисна і вирішила долучитися до донорського руху. На сьогоднішній день до мене вже приєдналися колеги, а серед близьких ще проводу агітацію. Була приємно здивована акції «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК», це маленький, але дуже приємний і несподіваний презент», - поділилася вона.

Маліка, донор плазми поділилася, що в Biopharma Plasmа Дніпро потрапила случаймо, а сьогодні її 20 донация. Окрім солодощів, донору плазмацентра адміністрація подарувала сертифікат в кіно.

«Ми з чоловіком випадково потрапили в плазмацентр рік тому. У підсумку, стали регулярними донорами. До донорства приєдналася, щоб допомагати тим, хто цього потребує. Це моя 20 донація. За цей весь час на акцію потрапила вперше, це дуже приємний сюрприз для всіх донорів, зокрема, і для мене », - розповіла вона.

Донор плазми Biopharma Plasmа Дніпро Володимир розповів, що рік тому в Biopharma Plasmа Дніпро привів сусід.

«Здаючи плазму - допомагаю діткам і вагітним. При цьому контролюю своє здоров'я і спілкуюся з хорошими людьми », - говорить він.

Нагадаємо, що плазму здавати не тільки почесно, а й корисно і вигідно для донора. По-перше, донор проходить обстеження: здає розгорнутий загальний аналіз крові та аналізи на інфекції. По-друге, донора оглядає досвідчений терапевт. З плазми виготовляють незамінні препарати, які необхідні важкохворим дорослим та дітям. Також донор отримує два додаткові вихідних дня і грошову компенсацію, а з квітня 2021 ще й додаткові грошові бонуси за 3, 6 та 9 донації.

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00 по буднях, в суботу з 08:00 до 16:00.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Довідка:

BiopharmaPlasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів. Наразі Biopharma Plasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства, що готові на благочинну допомогу дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook