ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині завершують ремонт траси Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв

На Дніпропетровщині завершують ремонт траси Н-11. На оновленій ділянці від Криничанського поста поліції до Софіївки вже наносять розмітку. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

«На Дніпропетровщині будують нові дороги та ремонтують існуючі. Вже завершують оновлювати трасу Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв. Роботи – на ділянці в 44 кілометри», – зазначив Валентин Резніченко. 

На Дніпропетровщині трасу Н-11 Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв приводять до ладу на двох ділянках. Минулоріч завершили ремонт відрізку від Кривого Рогу до межі з Миколаївською областю. Його довжина – 14,5 км. 

Вже із новим асфальтовим покриттям – і ділянка у майже 44 км: від розв’язки на П’ятихатки до Софіївки. Зараз там улаштовують з’їзди, наносять розмітку, встановлюють металеве бар’єрне огородження. 

«Робимо все необхідне, аби рух оновленою дорогою був безпечним. Це і бар’єрне огородження, і розмітка. Її наносимо холодним пластиком, аби служила довше», – наголосив в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев. 

Трасу Н-11 Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв ремонтують за програмою ПрезидентаУкраїни Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook