ГоловнаCуспільство

Громади Дніпропетровщини змагаються за перемогу в національному конкурсі та півмільйона гривень: як підтримати

Громади Дніпропетровщини змагаються за перемогу в національному конкурсі та півмільйона гривень: як підтримати

Дніпропетровщина подала на конкурс «Наша громада» 22 проєкти. Загалом ТГ зі всіх регіонів надіслали майже 300 ідей. Серед них оберуть найкращі. Переможець отримає 500 тис грн.  Підтримати громади області можна онлайн. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Громади Дніпропетровщини надіслали  на всеукраїнський конкурс найбільше проєктів. Кожна запропонувала цікаву ідею», – повідомили в департаменті економічного розвитку ОДА.

Там додали, що Томаківська громада запропонувала створити соляну кімнату в районній лікарні. Апостолівська – організувати інноваційний лінгафонний клас для школярів. Миколаївська – відкрити мобільний простір «Крафт Присамар’я», який дозволить місцевим виробникам популяризувати та реалізовувати свою продукцію.

«Завдяки інформаційній підтримці ДніпроОДА про конкурс дізналися у найвіддаленіших куточках регіону. Та приєднувалися дуже активно! Запропонували цікаві та важливі для  громади проєкти. Підтримати ідеї Дніпропетровщини просто – проголосувати можна онлайн», – зазначила регіональна координаторка з комунікацій Програми DOBRE Оксана Якуніна.

Аби проголосувати за громаду:

1.  Виберіть проєкт громади, який вважаєте вартим реалізації.

2.  Зареєструйтеся на сайті через електронну пошту або свій акаунт у Facebook.

3.  Перейдіть на сторінку обраного проєкту і натисніть кнопку «Проголосувати».

Проголосувати можна за п’ять різних проєктів до 31 травня 23:59.

У фінал пройдуть 13 ТГ, проєкти яких отримають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування. Ще 13 тергромад обере експертне журі.

Конкурс «Наша громада» – частина  програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook