ГоловнаCуспільство

«ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК» в Biopharma Plasmа Дніпро: донорів пригощали смачною піцою від «ECO&PIZZA» (ВІДЕО)

24 травня в Biopharma Plasma Дніпро пройшов вже традиційний для донорського центру плазми партнерський день підтримки донорства «ДОБРИЙ ПОНЕДІЛОК». Цього разу в плазмацентр знов завітав партнер «ECO&PIZZA» - компанія, що добре відома своїми екологічними ініціативами та пропагандою здорового способу життя. «ECO&PIZZA» вдруге пригостила донорів смачною піцою, висловлюючи їм свою підтримку та вдячність. Про це розповіла керівник центру Biopharma Plasma Дніпро Ірина Кільчинська.

Деякі донори Biopharma Plasma Дніпро, які вперше потрапили на акцію, були приємно здивовані. Вони поділилися враженнями від ініціативи плазмацентру. 

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00щодня, крім неділі.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів, з якої виробляються незамінні ліки, що рятують життя людей.

Наразі BiopharmaPlasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства, які готові на благочинну допомогу дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook