ГоловнаCуспільство

Сьогоднішній захід – приклад руху на зустріч владі, бізнесу і громадськості, - голова жіночого комітету підприємців ОДА

26 травня відбулась екскурсія в плазмацентр Biopharma Plasma для учасників засідання Регіональної ради підприємців у Дніпропетровській області в рамках проведення круглого столу для обговорення партнерства влади та бізнесу в соціальних проектах. Першою локацією була екскурсія в плазмацентр Biopharma Plasma Дніпро, з якої екскурсанти дізналися детально про донорство плазми, його суспільне значення та користь для здоров’я донорів, а також ознайомились із соціальними партнерськими проектами компанії. Про це стало відомо на місці подій.

Голова жіночого комітету регіональної ради підприємців ОДА Людмила Малишева: Нас як жінок, торкнуло те, що Biopharma Plasma Дніпро запроваджує системні соціальні акції «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ» і «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ». Ми сподіваємось на подальший розвиток взаємодії з плазмацентром, оскільки для жінки немає чужих дітей.

Людмила Малишева підкреслила, що Biopharma Plasma - реальний приклад соціально відповідального та системного бізнесу.

«Всі акції мають системний, а не одноразовий характер. Це складно, тому важливо популяризувати діяльність центру, щоб рятувати життя. Сьогоднішній захід – приклад руху на зустріч владі, бізнесу і громадкості. Закликаю усіх небайдужих громадян долучатись до таких важливих акцій. Адже у плазма центрі позитивна атмосфера, професійний колектив та сучасне обладнання. Сюди хочеться повертатися і допомагати людям, які цього потребують., бо найцінніше – це життя, а діти - наше майбутнє», - підсумувала вона.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook