ГоловнаCуспільство

1000 пляшок води для донорів: ТОВ «АБК Дніпро» підтримує проект Biopharma Plasma Дніпро «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ»

26 травня відбулась екскурсія в плазмацентр Biopharma Plasma Дніпро для учасників засідання Регіональної ради підприємців у Дніпропетровській області в рамках проведення круглого столу для обговорення партнерства влади та бізнесу в соціальних проектах. Першою локацією була екскурсія в плазмацентр Biopharma Plasma Дніпро, з якої екскурсанти дізналися детально про донорство плазми, його суспільне значення та користь для здоров’я донорів, а також ознайомились із соціальними партнерськими проектами компанії. Про це стало відомо на місці подій.

Заступник керівника відділу маркетингу компанії «АБК Дніпро» Марія Оштаменко сподівається, що у майбутньому «АБК Дніпро» хоче стати не тільки партнером Biopharma Plasma Дніпро, але і добрим другом.«Коли Biopharma Plasma Дніпро запропонувала нам співпрацю у проекті «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ» - ми погодились, не замислюючись. Адже донорам перед та після донації потрібно пити якісну воду, що приведе до ладу їх організм. Вода «Петриківська» видобувається зі свердловини у нашому регіоні і відмінно підходить для донорів», - сказала Марія Оштаменко.

Заступник керівника відділу маркетингу компанії «АБК Дніпро» детальніше розповіла про співпрацю з Biopharma Plasma Дніпро.

«Також у лютому, під час донорської декади, наша компанія надала 1000 пляшок для дитячої обласної лікарні. У червні ми також будемо брати активну участь у Дні донора. Сьогодні Biopharma Plasma Дніпро отримає ще 1000 пляшок води. Сподіваємось, що у майбутньому «АБК Дніпро» хоче стати не тільки партнером Biopharma Plasma Дніпро, але і добрим другом», - підсумувала вона.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook