ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині капітально ремонтують дорогу Партизанське-Лобойківка

На Дніпропетровщині капітально ремонтують дорогу Партизанське-Лобойківка. Основна її частина проходить селом Балівка Дніпровського району. Нині там фрезерують та улаштовують вирівнюючий шар асфальту. Загалом оновлять 6 км автошляху, повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«В області будують та оновлюють траси національного значення. А ще – капітально ремонтують місцеві автошляхи. Техніка працює й у селі Балівка Дніпровського району», – зазначив Валентин Резніченко. 

Загальна довжина дороги Партизанське-Лобойківка – 6 км. Її капітально ремонтують обласним коштом. 

«Приводимо до ладу дорогу від з’їзду з полтавської траси до повороту на Петриківщину, – розповів майстер підрядної організації Костянтин Кущаєв. – Балівкою проходить 4 км автошляху. Фактично це основна артерія села». 

Дорожники фрезерують старе покриття. Замість нього улаштовують нове. Вже із вирівнюючим шаром – понад 3,3 км. Зверху укладуть ще один. 

«Доводиться їздити до Балівки по декілька разів на тиждень. Раніше дорога була поганою. І ями, і перепади, і байраки. Добре, що її ремонтують. Хочеться поберегти нову машину», – поділився водій із Дніпра Володимир Марциновський. 

Центральною дорогою Балівки їздить громадський транспорт. Активно користуються і місцеві. Наприклад, Лариса Агеєва зазвичай дістається магазину на власному велосипеді. 

«Мій син працює дорожником. Каже, зараз багато автошляхів ремонтують. Сподіваюся, і нам гарну дорогу зроблять», – сказала Лариса Агеєва. 

Дорогу Партизанське-Лобойківка капітально ремонтують за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook