ГоловнаCуспільство

Технічне обслуговування від АТ «Дніпропетровськгаз» за акційною ціною

Технічне обслуговування від АТ «Дніпропетровськгаз» за акційною ціною

Відповідальність за безпечну експлуатацію внутрішньобудинкових газових мереж та газових приладів несуть власники. Безперервність та безпека постачання газу залежать передусім від технічного стану мереж. АТ «Дніпропетровськгаз» як Оператор ГРМ відповідає за стан газопроводу до вимикаючого пристрою на газопроводі-вводі до будинку. У свою чергу мережі від вимикаючого пристрою, що прокладені по стінах та в середині будинку, відносяться до внутрішньобудинкової системи газопостачання. Щоб бути впевненим у власній безпеці, необхідно тримати газові приладі в домівках у справному стані. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Планове технічне обслуговування – це комплекс робіт, націлених на виявлення витоків газу, запобігання виникненню аварійних ситуацій. В залежності від виду газового обладнання різняться і роботи. Якщо узагальнити їх – це повне обстеження газового приладу, перевірка його справності, усунення недоліків його робити.

Відсутність регулярного технічного обслуговування внутрішньобудинкових мереж призводить до погіршення їх стану, втрати надійності та безпечності. Це, в свою чергу, може призвести до нещасного випадку, вибуху або пожежі.

Вартість робіт з технічного обслуговування залежить від їх виду та обсягу - протяжності мереж, кількості приладів, їх типу і періоду обслуговування, і розраховується індивідуально для кожного клієнта та домоволодінь. Детальну консультацію споживачі можуть отримати в Клієнтських просторах 104.ua.

На сьогодні АТ «Дніпропетровськгаз» пропонує споживачам акційну пропозицію, в рамках якої проведення технічного обслуговування внутрішніх мереж разом з ПДВ складає 300 грн. на рік. Кожна родина може самостійно подбати про свою безпеку та своїх близьких. Регулярне технічне обслуговування один раз на рік дозволяє утримувати внутрішні газові мережі у справному стані.

Що отримує споживач, підписавши угоду на технічне обслуговування з газорозподільною компанією?

  • обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу;
  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів;
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку;
  • перевірку працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах,
  • усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

АТ «Дніпропетровськгаз» закликає клієнтів бути свідомими у споживанні газу та проводити раз на рік технічне обслуговування для уникнення надзвичайних ситуацій.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook