ГоловнаCуспільство

Дніпрян запрошують стати донорами плазми, щоб врятувати життя 14-річної Анастасії Собко

В Biopharma Plasma Дніпро знов наш постійний партнер БФ «Совушка» з донорами нацполіції. З першого відділення ДРУП ГУНП на чолі з керівником - Артемом Гогою, який є кадровим донором Дніпро-Плазми.  Підлеглі Артема Михайловича з попереднього місця служби з Петриківки навесні вже проводили аналогічну акцію - допомагали Надійці Козенко з 60% опіків, а нещодавно засновниця БФ «Совушка» Олександра Сова-Тимощенкова повідомила радісну новину - Надійка не тільки вижила, а й одужує і вже виписана з обласної дитячої лікарні додому.

Сьогодні  стартувала нова спільна Акція  в Biopharma Plasma Дніпро нацполіції АНД району, нацгвардії в/ч 3036 та БФ Совушка - термінова допомога для 14-річної Собко Настя, що хворіє на лейкоз.  Донори-благочинники здають плазму крові на виробництво ліків з плазми, що допоможуть онкохворій дівчинці набагато скоріше відновлюватись після важкої променевої терапії. Про це повідомили в плазма центрі.

В цей раз на благочинну донацію прийшли ті хто, вибрав свої професії за покликом серця та завжди готовий прийти на допомогу не тільки ід час служби. до них приєдналися військовослужбовці строкової служби з в/ч 3036, що теж знаходиться в АНД районі Дніпра.

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, що входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України, є ініціатором багатьох соціальних заходів, акцій та проектів, завдяки яким вже надано реальну допомогу багатьом маленьким пацієнтам. Ці заходи також  мають на меті підтримку та популяризацію донорства та піднесення його престижу в Україні на новий рівень, щоб забезпечити лікарняні заклади нашої країни незамінними ліками з плазми крові в достатній кількості.

Ліки з плазми донорів незамінні, вони не мають синтетичних аналогів. Їх використовують в для спасіння онкохворих дітей та дорослих, поранених воїнів та постраждалих в ДТП і на пожежах, в перинатальній практиці для недоношених немовлят, вагітних та породіль, а ще в важких випадках ковідної пневмонії.

Об’єднання небайдужих до чужого лиха та невідкладна допомога усіма прийнятними засобами тим, хто її гостро потребує, можлива лише при консолідації зусиль всього суспільства.

Одним з таких прикладів є сьогоднішня Акція допомоги  Насті.  Для одужання їй постійно потрібні дорогі препарати з донорської плазми, які дівчинка отримає безкоштовно завдяки донорській благочинній спільноті.

Акція проходить в BiopharmaPlasma Дніпро (Донорський Центр «ДНІПРО-ПЛАЗМА»)

пр. Богдана Хмельницького, 17

Закликаємо приєднатися до неї всіх небайдужих!

Підтримка донорського руху та об’єднання соціально відповідальних і прогресивних сил суспільства надасть можливість консолідувати зусилля та разом допомагати отримувати життєво необхідні незамінні препарати з плазми донорів всім, хто їх потребує, та створити в медзакладах резерв таких ліків для термінової невідкладної допомоги

Користуючись нагодою, запрошуємо всіх донорів та мешканців Дніпра у неділю 13 червня о 10:00 на Фестивальний причал на велике святкування Всесвітнього Дня Донора, яке пройде під гаслом «Донорство нас єднає!»

Буде донорський забіг «Донорська миля», цікава концертна програма та нагородження і шанування активістів донорського руху Дніпра.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook