ГоловнаCуспільство

У Верхньодніпровській громаді відкрили модернізований Центр надання адмінпослуг

У Верхньодніпровську відкрили модернізований ЦНАП. Там надають 140 найзатребуваніших послуг. Про це повідомивзаступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іван Начовний. 

«Розвиваємо мережу сучасних та зручних ЦНАПів. Аби мешканці і міст, і селищ могли отримати адмінпослуги поряд із домом. Зручно, швидко, без зайвих зусиль», – наголосив Іван Начовний. 

Раніше ЦНАП Верхньодніпровської громади тіснився у невеликій кімнаті колишньої райдержадміністрації. Тепер він розміщений в Домі культури. Має окреме просторе приміщення.  

«Тепер у нас комфортно. Світлі приміщення. Зона очікування з диванчиком. Є дитячий куточок», – розповіла керівниця Верхньодніпровського ЦНАПу Марина Коваленко. 

У Верхньодніпровському ЦНАПі працюють 6 адміністраторів. Надають найзатребуваніші послуги. Серед них – реєстрація нерухомого майна, земельних ділянок, місця проживання, оформлення документів на дитину та допомоги одиноким мамам. 

«З часом плануємо придбати обладнання, необхідне для оформлення біометричних паспортів. А ще – посвідчення водія», – сказала заступниця директора департаменту цифрової трансформації, інформаційних технологій та електронного урядування облдержадміністрації Олена Лічманенко. 

Кошти на ремонт приміщення під ЦНАП виділили з місцевого бюджету. Обладнання і навчання персоналу профінансувала програма «U-LEAD з Європою». 

Оновлений Центр надання адмінпослуг знаходиться за адресою: м. Верхньодніпровськ, площа О. Поля,1.  

Загалом на Дніпропетровщині – 72 ЦНАПи та їх філії

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook