ГоловнаCуспільство

Автобіографічну книгу «Я від Яніки» презентували у Дніпропетровській ОДА

У ДніпроОДА презентували книгу «Я від Яніки». Це автобіографічна розповідь Яніки Мерило – радниці міністра цифрової трансформації. У ній – про впровадження інновацій у повсякденне життя. Про це повідомила заступниця очільника області Ольга Горб. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«На творчих зустрічах в ОДА говоримо не лише про серйозне. А й ділимося історіями з життя, сміємося. Приємно, що сучасні автори залюбки приймають запрошення презентувати власні книги в адмінбудівлі. Цього разу в гостях – Яніка Мерило», – сказала Ольга Горб. 

Радниця міністра цифрової трансформації презентувала в ОДА власну книгу – «Я від Яніки». У ній – розповідь про події 2015 – 2020 років. Тоді хотілося змін. І був драйв їх втілити, каже авторка книги.   

«Книга про цікавий важливий шлях. Реальних людей. Про впровадження інновацій. Не в теорії, а на прикладах, – сказала Яніка Мерило. – Приміром, запис до лікаря через інтернет. Здається, він був завжди. Але це не так! Це ми впроваджували у 2016 році». 

Кілька разів перечитала книгу «Я від Яніки» Ольга Ральченко. Жінка посміхається: на сторінках зустріла і своє ім’я. 

«Я була головною лікаркою центру первинної меддопомоги №3 у Дніпрі. У команді з Янікою ми одними з перших впроваджували онлайн-запис до лікаря. Тоді це було  диковинкою. Наштовхнулися на опір не тільки у пацієнтів, а й у медиків. Але ми всі разом це перемогли», – згадує гостя творчого вечора Ольга Ральченко. 

Відвідувач творчого вечора Андрій Благодаров дізнався про Яніку Мерило від свого 13-річного сина. Він айтішник-початківець. 

«Я читав книгу Яніки. Надихає її спосіб життя. Так рано вставати, все встигати, писати книги, працювати над стартапами та в уряді. Дивуюся і синові підказую: дивися, скільки можна в житті зробити, якщо тільки захотіти», – поділився Андрій Благодаров. 

Після зустрічі Яніка Мерило підписала книги бажаючим.   

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook