ГоловнаCуспільство

Найгучніша музична подія літа у Дніпрі: тривають останні приготування фестивалю «БezViz»

У Дніпрі 13-15 серпня на Монастирському острові відбудеться «БеzViz». Це вже традиційний музичний фестиваль, який цього року повертається до звичного формату офлайн. Захід відбудеться в рамках програми «Культурна столиця» за підтримки фестивалю «FaineМісто». Прор це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

«Довгоочікувана музична подія у Дніпрі. Торік через карантин фестиваль проходив онлайн. А цього року нарешті – традиційний формат із глядачами. Це буде простір свободи, де нема кордонів ані між музичними жанрами, ані поколіннями. Багато різних виконавців, гуртів виступатимуть на сценах, запалюватимуть гарним настроєм усі три дні», – сказав під час пресконференції 9 серпня голова художньої ради при міському голові Дніпра Григорій Гельфер.

Цього разу на Монастирському острові будуть три сцени, одна з яких нічна, де теж проходитимуть концерти після виступів на інших сценах. Серед заявлених виконавців і гуртів на «БеzViz» – «Жадан і собаки», Павло Зібров, Kalush, Іван Дорн, Христина Соловій, «Антитіла», ТНМК, Tommy Ca$h та багато інших. Детальна програма виступів на сайті фестивалю https://bezviz.family/rozklad.

Окрім того, цього року організатори підготували для глядачів безліч активностей, локацій: фудкорт, дитяча зона з бебісітенгом, де доглядатимуть за дітьми, екстрим-парк, розважальна локація для дітей з різними майстер-класами від фонду Марії Пінчук «За дітей» тощо.

Також на території фестивалю працюватиме кемпінгове містечко з різними зручностями, у якому можна буде мешкати усі три дні. Поселятися там можна буде вже 12 серпня з 17:00.

«Фестиваль проходитиме з дотриманням усіх карантинних вимог. Наше завдання – створити ту незабутню атмосферу, за якою ми усі скучили. Можна буде не лише насолодитися музикою, виступами, а й іще безліччю активностями і згадувати такі незабутні моменти увесь рік. Квитки можна придбати на офіційному сайті https://bezviz.family/ або у різних квиткових операторів. А також безпосередньо на місці події, але там вони будуть дорожчими», – зазначила Марія Гусева, організаторка «БezViz Festival».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook