ГоловнаCуспільство

«ДОНОРСТВО – ЦЕ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ»: всіх небайдужих закликають приєднатися до благородної донорської справи та стати донорами

З початку серпня набирає швидкість всеукраїнський донорський марафон «ДОНОРСТВО – ЦЕ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ». Про це повідомили в прес-службі плазма центру Biopharma Plasma.

Закликаємо всіх небайдужих приєднатися до благородної донорської справи та стати донорами плазми крові, з якої виготовляються незамінні ліки для спасіння життів найважчих хворих людей.

"Ми регулярно чуємо про інформаційну та енергетичну незалежність країни. Проте, на жаль, всі мовчать про безперебійне та незалежне від інших країн забезпечення українських пацієнтів українськими компонентами крові та ліками на основі плазми.

Країна не може досягнути справжньої Незалежності, якщо не розвиває власний донорський рух.

Тому що донорство - це невід’ємна частина незалежності та розвитку суспільства!

Безмежна вдячність донорам-героям, які регулярно приходять в центри донорства Biopharma Plasma по всій країні, та велика шана нашій дніпровській донорській команді, яка налічує вже майже 6000 небайдужих та готових рятувати життя", - говориться в повідомленні.

В празма-центрі зазаначили, що ювілей країни – це час підведення підсумків добрих досягнень.

"Ось лише частина донорської статистики, за якою стоять реальні врятовані життя тисяч і тисяч людей, а ще - щастя та спокій тисяч родин, які на власні очі переконалися - подолання важкої хвороби рідних, дітей чи дорослих можливе! Це радість близьких та друзів, яким не довелось пережити біль утрати... І все це – завдяки лише частинці донорської крові!

Тільки протягом 2020-го року донорам та команді Biopharma спільними зусиллями вдалося врятувати понад 30 тисяч життів українців.

Ця кількість дорівнює населенню м.Синельниково на Дніпропетровщині. І це більше ніж мешканців у Першотравенську, чи в Тернівці …

Ви тільки уявіть собі ці цифри, за якими стоять людські долі та історії відчаю їхніх близьких!

Число врятованих могло б бути набагато більшим, якби до донорської родини приєднувалось більше друзів.

Для залучення до лав донорів в плазмацентрі Дніпра проводиться багато акцій, бонусні програми, цікаві та корисні івенти, освітні програми. Протягом серпня в донорському центрі Biopharma Plasma Дніпро заплановано низку заходів під єдиним гаслом «Донорство - це Незалежність», з метою пригорнути увагу суспільства до теми донорства та підняти його престиж на гідний рівень.

Майбутнє нашої країни та її незалежність, в значній мірі залежить і від нашого з вами відношення до донорства та готовності допомагати один одному. Адже ніхто з нас чи наших близьких не застрахований від несподіваної хвороби чи нещасного випадку…

І саме в цю хвилину в лікарні може не опинитися незамінних ліків з донорської плазми… Це не просто попередження – це заклик до дій, адже щоб стати донором, треба мати чуйне серце, витратити 1,5 години свого часу часу та прийти в донорський центр.

Ми закликаємо всіх небайдужих приєднатись до донорського руху Дніпра, стати донорами плазми крові, з якої будуть виготовлені препарати спасіння для онкохворих дітей та дорослих, постраждалих в ДТП та поранених воїнів, людей зі значними опіками та недоношених немовлят, а ще хворих на ковідну пневмонією, шанс на одужання яких зростає вчетверо!

Чекаємо на Дні донора команди соціально відповідальних підприємств – це стане вашим вагомим внеском в незалежність нашої держави.

Плазмацентр Biopharma Plasma Дніпрознаходиться

На пр. Богдана Хмельницького, 17,

працює щодня, крім неділі з 7:30 до 16:00.

Телефони для довідок та запису: 067155 4028, 063299 5659

P.S.

В матеріалі ми порушили серйозну та зворушливу тему, але свято повинно бути святом і навіть за грою наше підростаюче покоління може виховуватись в небайдужості і чуйності, отримувати певні доступні знання про донорство.

Тому нагадаємо,19 серпня о 17:00 в сквері Героїв Biopharma Plasma Дніпроразом зі своїми партнерами, вперше в Дніпрі, проводить дитячий стріт-арт-фестиваль «ДОНОР ОЧИМА ДІТЕЙ»на якому у малечі буде можливість втілити в своїх малюнках на асфальті мрії про щасливе та здорове дитинство та показати своє ставлення до героїзму донорів.

Діти, що прийдуть на свято зможуть прийняти участь в створенні стріт-арт інсталяції «ДОНОРСТВО – ЦЕ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ» зі справжніми майстрами стріт-арту!.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook