ГоловнаCуспільство

З початку 2021 року «Дніпрогаз» встановив 12 нових ШГРП

За 8 місяців поточного року фахівці «Дніпрогазу» встановили 12 нових шафових газорегуляторних пунктів виробництва заводу RGC Production. Загальна вартість виконаних робіт разом з обладнанням становить 2,8 млн. грн.

Новітнє газорегулююче обладнання, що вироблено на інноваційному заводі RGC Production, встановлено на заміну застарілих ШГРП зі строком експлуатації більше 36 років. Сучасні ШГРП RGC Production мають багатоступеневий захист, мінімізують витоки газу та аварійні ситуації, а також доступні та зручні в обслуговуванні. Крім того, вони забезпечують коректну та безпечну роботу газових приладів, що розраховані на споживання природного газу низького тиску. Фільтри шафового газорегуляторного пункту очищують блакитне паливо перед подачею його споживачам.

«Модернізацію дванадцяти одиниць газового обладнання фахівці компанії провели в рамках затвердженого Плану розвитку. Придбання та встановлення нових ШГРП, згідно з діючим законодавством, фінансується виключно за рахунок тарифу на розподіл блакитного палива, - зазначає в.о. технічного директора АТ «Дніпрогаз» Сергій Матієнко.

До кінця поточного року «Дніпрогаз» планує встановити ще близько 30 нових ШГРП. Обладнання забезпечуватиме стабільну, безперебійну та безпечну доставку газу для 6,8 тисяч споживачів Дніпра та Дніпровського району.

Загалом за 2 роки «Дніпрогаз» придбав та встановив 26 шафових газорегуляторних пунктів виробництва заводу RGC Production у зоні своєї ліцензійної діяльності .

Довідка:

АТ «Дніпрогаз» - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території м. Дніпра та Дніпровського району.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис км газопроводів та понад 8 млн споживачів газу.

Щорічно АТ «Дніпрогаз» доставляє для 400 тис своїх клієнтів близько 800 млн кубометрів газу. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, складає близько 5,5 тис км.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook