ГоловнаCуспільство

У Дніпрі запрацював пункт команди підтримки «Дії»

У Дніпрі запрацювали пункти команди підтримки застосунку «Дія». Вони розташувалися у центрах надання адміністративних послуг. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради. 

Роботу одного з таких пунктів, що у ЦНАПі по вул. Марії Кюрі, 5 (2 поверх, ТРЦ «Neo Plaza») перевірили керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифрі Мстислав Банік разом із заступником міського голови Дніпра з питань цифрової трансформації Костянтином Цепенніковим.

«У різних містах України, в усіх областях відкриваються пункти підтримки «Дії». Завдяки спільним зусиллям разом із міською радою у Дніпрі також відкриваються такі точки. Дніпропетровська область перебуває у червоній зоні карантину, і COVID-сертифікати є обов’язковими, але є люди, які стикаються із проблемами завантаження. Тож у таких пунктах містяни зможуть отримати офлайн-допомогу», – розповів Мстислав Банік.

Команда підтримки «Дії» може розповісти про види СOVID-сертифікатів та як їх отримати, допоможе визначити помилку генерування та підкаже шляхи вирішення, розкаже, як продовжити термін дії сертифіката з пів року до 365 днів. 

«Дніпро із задоволенням долучився до ініціативи Міністерства цифрової трансформації, аби допомогти містянам із отриманням COVID-сертифікатів. Наші спеціалісти і раніше надавали таку допомогу, а тепер ми маємо окремі спеціалізовані пункти команди підтримки «Дії». Ми плануємо, що такі пункти з’являться ще й у міських центрах вакцинації», – розповів Костянтин Цепенніков.

Як додала начальниця управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради Олена Огієнко, працівники ЦНАПу попередньо пройшли навчання, аби допомагати мешканцям із отриманням COVID-сертифікатів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook