ГоловнаCуспільство

Прийомні батьки отримали подарунки до Дня святого Миколая від Дніпровської міської ради

У Дніпровській міській раді привітали прийомних батьків, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, із Днем святого Миколая. Усього привітали 24 родини. Прийомним батькам від міської влади подарували блендери, а дітям – солодощі. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради. 

«Ви даруєте дітям любов та ласку, стаєте для них справжніми татами та мамами. А бути батьками дуже непросто, але немає нічого кращого – бачити посмішки та успіхи своїх діточок. Ми вітаємо вас зі святом! Нехай новорічні та різдвяні свята пройдуть в атмосфері родинного затишку!» – зазначив під час привітання заступник міського голови Едуард Підлубний.

У родині Ольги Резник семеро дітей, з них двоє вже дорослі та мешкають нині окремо. Пані Ольга розповідає, що в їхній родині є особливі традиції святкування Дня святого Миколая. 

«Мій батько – Миколай, тож на це свято дідусь завжди дарує дітям солодкі подарунки. Але й дорослим приємно отримувати привітання. Блендер буде дуже нам у нагоді», – розказала Ольга Резник.

Усього у Дніпрі 68 прийомних сімей, в яких виховується 96 дітей, а також 11 дитячих будинків сімейного типу, де мешкають 85 дітей. Дитячі будинки сімейного типу теж привітають зі святом. До них у гості з подарунками завітають представники департаменту соціальної політики.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook