ГоловнаCуспільство

У Дніпрі 147 операторів обслуговують паркувальні майданчики: як перевіряє їхню роботу КП «Транспортна інфраструктура міста»

Майданчики зі спеціальними знаками та відеоспостереженням. У Дніпрі 14 січня нагадали про роботу операторів у сфері паркування. Як зазначають у КП «Транспортна інфраструктура міста», за договором по місту працюють 147 операторів, які обслуговують паркувальні майданчики. Для прикладу показали облаштований простір по вул. Енергетичній, 2-А.

Парковка позначена знаками, там є спеціально розмічені місця для людей з інвалідністю. 

«Всього тут 24 місця (з навісом і без). Територія охороняється, на ніч закривається шлагбаумом, є камери відеоспостереження. Ми постійно перебуваємо у комунікації з КП «Транспортна інфраструктура міста», і, якщо є зауваження, одразу виправляємося», – показав керівник парковки Ілля Кришан.

 

«Комунальне підприємство з кінця 2021 року проводило інвентаризацію кожного оператора, аби перевірити місця на правильність облаштування: чи встановлений шлагбаум перед в’їздом, охорона, правильна розмітка білого кольору, яка позначає паркомісця, та обов’язково чітка кількість місць для авто за договором, укладеним між оператором та нашим КП», – розповів заступник директора КП «Транспортна інфраструктура міста» Дніпровської міської ради Віталій Шаповалов.

 

Він підсумував: якщо під час перевірки інспектори виявили, що на парковках розташовано більше автомобілів, ніж офіційних місць для паркування, власникам пропонують приготувати нову схему. Якщо оператори ігнорують, департамент транспорту та транспортної інфраструктури розробляє її самостійно.  

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook