ГоловнаCуспільство

Протягом дня країна-агресор тричі атакувала Дніпропетровщину з повітря, – голова Дніпропетровської облради

На завершення 43-ї доби повномасштабного російського вторгнення в Україну голова Дніпропетровської обласної ради розказав, яким цей день видався для регіону. Микола Лукашук повідомив, що кордони Дніпропетровщини надійно захищені, а тому ворожі війська б‘ють по цивільним людям та цивільним об‘єктам з повітря. Саме так регіон сьогодні атакували тричі. Про це Микола Лукашук написав у своєму Telegram-каналі.

«Маємо три обстріли території Дніпропетровщини протягом дня. Окупанти вдарили по Синельниківському та Криворізькому районах. Наразі відомо, що четверо людей загинули. Сім чоловік дістали поранення. Двоє громадян зникли безвісти. 

Всі жертви - це люди, яких човнами через річку евакуювали з окупованої території Херсонської області. Кілька груп встигли перевезти. Потім окупанти атакували з повітря і вбили цивільних людей. 

Також у Кривому Розі ракета влучила в житловий сектор. Одна людина постраждала. Україна все рівно переможе. Подяка всім захисникам, які мужньо стримують ворога і дають жорстку відсіч», – написав Микола Лукашук.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook