ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз провів виставку-ярмарку газового обладнання у Новомосковську

АТ «Дніпропетровськгаз» - підприємство критичної інфраструктури, яке не припиняло свою роботу з початку війни. Усі підрозділи компанії продовжують виконувати свою роботу, аби й надалі забезпечувати мешканцям Дніпропетровщини безаварійний та безперебійний розподіл газу. Важливо, аби споживачі блакитного палива також розуміли - надважливо і в мирний час, і тим паче в умовах війни піклуватися про безпеку свою та рідних. Ваша особиста безпека залежить від різних факторів: вчасна заміна старих опалювальних приладів, проведення технічного обслуговування газових мереж та обладнання, проведення необхідних ремонтний робіт тільки за участі сертифікованих спеціалістів. 

«Для того, щоб відповісти на усі питання наших клієнтів та допомогти з вирішенням газових питань нещодавно у місті Новомосковськ спеціалісти відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та 104.ua клієнтського простору провели виставку-ярмарку газового обладнання, де його продемонстрували місцевим мешканцям. 

У 104.ua клієнтських просторах регіону представлений широкий асортимент газових котлів власного виробництва та імпорту, сигналізаторів для виявлення витоків блакитного палива, смарт-модемів для передачі показань лічильника газу, конвекторів, газових плит тощо. Одночасно можна в комплексі замовити послугу встановлення обладнання та подальшого сервісного обслуговування. АТ «Дніпропетровськгаз» має багаторічний досвід роботи, кваліфікований персонал та усе необхідне матеріальне забезпечення»,- зазначають у прес-службі компанії.

Звертаємо вашу увагу, що наприклад, опалювальний прилад після 10-15 років роботи втрачає 40% ККД і починає витрачати більше обсягу газу. Якщо опалювальний прилад новий, вчасне технічне обслуговування допоможе зберегти його ККД на рівні від виробника і він працюватиме безпечно та економно. Газорозподільна компанія пропонує своїм клієнтам скористатися пакетними послугами з проведення ТО газових мереж. 

Підготуйте свій дім до опалювального сезону, забезпечте собі комфорт з сучасним обладнанням та надійними газовими мережами. Звертайтесь до найближчого 104.ua клієнтського простору і персональні менеджери дадуть відповідь на будь-яке ваше питання!

Ми працюємо та продовжуємо тримати економічний фронт країни! Разом переможемо ворога!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook