ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: модем 104.ua SMART – ваші економія часу та комфорт

Природний газ – джерело комфорту та тепла у будинках мешканців Дніпропетровщини. І саме від своєчасної передачі показань лічильника щомісяця залежить точний розрахунок вартості наданих послуг за розподіл газу. Клієнти АТ «Дніпропетровськгаз» можуть більше не витрачати час на відправку даних приладів обліку блакитного палива, адже розумний пристрій 104.ua SMART готовий у цьому допомогти.

Це модем дистанційної передачі даних для побутових лічильників газу типорозміром від G1,6 до G10 включно. Він призначений для дистанційної передачі показань лічильника газорозподільній компанії АТ «Дніпропетровськгаз». 104.ua SMART також зберігає дані про обсяги спожитого газу та виникнення аварійних ситуацій.

Смарт-модем - пристрій, який допоможе клієнтам Дніпропетровськгазу розумно споживати газ. Нагадуємо 5 фактів про нього, які точно зацікавлять споживачів: 

  1. Працює безперервно, отримує від лічильника сигнали, накопичує та зберігає дані про обсяги спожитого газу (щогодинні та цілодобові впродовж 90 діб, щомісячні – впродовж 12 місяців). 
  2. Накопичує та зберігає інформацію про час та характер аварійних ситуацій. Вони передаються на сервер диспетчерської по каналу GPRS-зв’язку.
  3. Живиться від вбудованої літієвої батареї.
  4. Встановлюється у закритому, провітрюваному приміщенні. 
  5. Гарантія на 104.ua Smart - 24 місяці з дня введення в експлуатацію, а його встановлення - безкоштовне. 

Для придбання модема або за детальною консультацією звертайтеся до 104.ua клієнтських просторів на Дніпропетровщині. Персональні менеджери допоможуть обрати «розумні» прилади чи газове обладнання відповідно до індивідуальних характеристик житла.

Адреси, контакті номери та графік роботи 104.ua клієнтських просторів регіону можна знайти за посиланням: http://surl.li/efdrg

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook