ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: вчасне технічне обслуговування мереж - запорука безпечного споживання газу

Для того, аби газова система у помешканні клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» працювала надійніше за швейцарський годинник, необхідно щорічно проводити технічного обслуговування мереж. Вчасне обстеження дозволяє уникнути аварійних ситуацій, а перевірка герметичності системи виявити та усунути витоки газу.

Так, за два місяці 2023 року 2,8 тис. споживачів, із них майже 1,7 тис. фізичних осіб та більше 1 тис. комунально-побутових об’єктів на Дніпропетровщині, уклали договори з АТ «Дніпропетровськгаз» на проведення ТО газових мереж та приладів. Під час технічного обслуговування фахівцями було виявлено та ліквідовано майже 2 тис. витоків газу.

Дніпропетровськгаз виконує увесь спектр послуг обслуговування газових мереж будь-якого рівня складності, має кваліфікованих спеціалістів та високотехнологічне сучасне обладнання. Після замовлення ТО споживач отримає:

  • обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від виходу газової труби з лічильника в будинку (квартирі) до газового приладу;
  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів;
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні та внутрішні конструкції будинку;
  • перевірка працездатності та змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах;
  • усунення витоків на муфтових з’єднаннях. 

Отримати фахову консультацію або замовити послугу можна у відділі технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та у 104.ua клієнтських просторах області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook