ГоловнаCуспільство

Уперше в Дніпропетровськгазі: фахівці відділу капбудівництва вивчали методи електрозварювання сталевих газопроводів

Дніпропетровськгаз регулярно проводить навчання для своїх працівників, аби підвищувати їх професіоналізм. Так, днями в Освітньому просторі АТ "Дніпропетровськгаз" пройшов тренінг з електрозварювання для 12 майстрів та старших майстрів відділу капітального будівництва з усіх відділень компанії. Під керівництвом сертифікованого тренера Юрія Шишкова, учасники групи в теорії та на практиці отримали професійні знання про будівництво сталевих газопроводів методом електрозварювання.

Такий тренінг у рамках освітньої програми "Школа майстрів" пройшов уперше в Дніпропетровськгазі, вносячи нову перспективу у розвиток компанії та її співробітників.

Під час навчання розглянули історію зварювання, нормативні документи, основні види електродних покриттів, маркування електродів, обладнання для зварювання, вимоги до матеріалів, техніку зварювання та обладнання для контролю.

Особливу увагу приділили дефектам зварних з'єднань, оскільки правильне зварювання є ключовим для безпеки та надійності газопроводів.

"Школа майстрів" є навчальним проєктом газовиків, який створений з метою покращення якості і рівня підготовки всіх майстрів та старших майстрів у компанії. Ця ініціатива спрямована на розвиток і вдосконалення професійних та управлінських навичок працівників. Шляхом активного навчання і практичних завдань учасники мають можливість розширити свої компетенції і здобути нові знання, що сприятиме підвищенню ефективності їх роботи.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook