ГоловнаCуспільство

Автівки, дрони та тепловізори: Філатов показав чергову партію техніки, яку він доправив до місця розташування Третьої штурмової бригади на Донеччині

Дніпро продовжує системно забезпечувати українських оборонців на фронті технікою та машинами. 13 червня мер Дніпра Борис Філатов особисто доправив бійцям Третьої окремої штурмової бригади, що нині знаходиться на Донеччині, чергову партію устаткування, необхідного для відсічі ворогові. 

«Безперечно, ви пам'ятаєте, що після кожного обстрілу мирних міст державою-терористом, я не забуваю повторювати, що ми не маємо права емоційно вигоряти і зобов'язані конвертувати нашу ненависть у допомогу Силам Оборони», — повідомив мер Дніпра. Філатов також додав, що настрій у оборонців бойовий, а помста за цинічний обстріл рашистами житлового будинку у Кривому Розі не забариться. 

Так, серед техніки, яку отримали бійці, низка пікапів, «швидких», вантажівок, а також з десяток дронів, тепловізорів та інших приладів, які фахівці міськради використали для модернізації деяких гармат.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook