ГоловнаCуспільство

Персонал Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» виконав реконструкцію газового колодязя у центрі Дніпра

У рамках затвердженого НКРЕКП Плану розвитку газорозподільної системи спеціалісти Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» виконали реконструкцію газового колодязя у Шевченківському районі міста. В ході робіт було замінено дві застарілих засувки на газопроводах низького та середнього тиску на сучасні кульові крани фірми BREEZE.

На сьогоднішній день компанія «Олбрізсервіс» є одним із найбільших заводів з виробництва запірної арматури на території східної Європи. Якість, надійність та довготривалий термін безаварійної роботи продукції від даного виробника забезпечується завдяки використанню повністю автоматизованого зварювання та обладнання австрійського виробництва.

Тісна взаємодія з кращими компаніями дозволяє дніпровським газовикам в умовах війни здійснювати ремонтні та модернізаційні роботи на газових мережах. Виконані роботи забезпечать надійну та безперебійну доставку газу для понад 1000 мешканців правобережної частини Дніпра.

Критично важливі заходи з модернізації системи газопостачання Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» виконує за кошти, які дніпряни сплачують за доставку газу.

Працівники компанії дякують усім споживачам, які вчасно здійснюють оплату за розподіл газу. Це Ваш вклад у забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання Дніпра та Дніпровського району в опалювальний період 2023-2024 років.

Нагадаємо, що з 1 червня 2023 року розрахунки за доставку газу необхідно здійснювати за новими реквізитами Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ»:

ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»

код ЄДРПОУ 45087207

п/р UA463054820000026037301034216 в АТ «Ощадбанк»

(для побутових споживачів)

Зверніть увагу!

У призначенні платежу слід обов'язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння. Особові рахунки клієнтів Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» залишаються незмінними. Вони десятизначні та починаються на 0310.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook