ГоловнаCуспільство

Кампанія з перевипуску учнівських квитків у Дніпрі завершена: скільки надрукували

Комунальне підприємство «єДніпро» закінчило масштабний перевипуск учнівських квитків для 5-х, 6-х та 10-х класів. За цей перевипуск надруковано понад 15 тисяч штук для 159 шкіл. Місто подбало зокрема й про дітей із числа ВПО, які зареєструвались у школах Дніпра. Для них надрукували понад 5 тисяч учнівських, а відтак — вони теж мають право користуватися пільгами, які надає квиток. Йдеться про безкоштовний проїзд в електротранспорті та 25 % знижку – міських автобусних маршрутах. 

«Нагадуємо, що за наявності учнівського квитка школярі Дніпра і під час літніх канікул продовжують користуватися пільговим проїздом. Це є перевагою нашого міста, порівнюючи з іншими територіальними громадами, де пільги на безкоштовний проїзд за учнівським квитком діють з 1 вересня до 1 червня. Тож школярів Дніпра не обмежуємо у пільгових правах. Учнівські квитки для 4-х та 9-х класів, які дійсні до 31.05.2023 року, будуть продовжені голограмними наліпками, доки не отримають свої квитки з кампанії перевипуску, яку запускаємо вже цього місяця. До кінця літа плануємо надрукувати квитки для згаданих класів. Загалом учнівські квитки друкуватимемо з датою 31.08 для комфортного користування пільгами у літній період», — підкреслила під час брифінгу 14 червня заступниця директора комунального підприємства «Цифрова трансформація і автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро»» Олена Волик.

Вона також додала: «До уваги батьків першачків! Для оформлення учнівського квитка можна звернутися до свого класного керівника для отримання паперової анкети або заповнити онлайн-анкету (cabinet.dniprorada.gov.ua (http://cabinet.dniprorada.gov.ua/)). Електронна анкета має обов’язково бути підписаною електронно цифровим підписом».

Щодо оформлення учнівського можна звертатися на гарячу лінію КП «єДніпро»: 067-876-94-49, 050-876-94-49, 063-876-94 -94 з понеділка по четвер з 09:00-18:00, у п'ятницю з 09:00-16:45.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook