ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: очищення димоходів = гарантія безпеки споживачів регіону

АТ «Дніпропетровськгаз» акцентує увагу на необхідності регулярного очищення димоходів та вентиляційних каналів. Здоров’я та безпека споживачів Дніпропетровщини — пріоритет газорозподільної компанії. 

Регулярне очищення ДВК має кілька важливих переваг. По-перше, гарантія безпеки. Утворення нагару, сажі та інших забруднень в димоході може створювати ризик пожежі або витоку небезпечних газів у вашому житловому приміщенні. Регулярне очищення димаря допомагає уникнути такої небезпеки.

По-друге, очищення димоходів поліпшує ефективність системи опалення. Нагар та сажа у димарі можуть обмежувати циркуляцію повітря і знижувати тягу. Це призводить до погіршення роботи котлів, збільшення споживання палива і недостатнього нагріву приміщення. Чистий димохід забезпечує кращу ефективність та економію.Особливо уважними треба бути користувачам котлів та водонагрівачів, які мають систему відведення продуктів згоряння через димоходи.

Зауважимо, під час технічного обслуговування внутрішньої системи газопостачання працівники газорозподільної компанії не проводять обслуговування ДВК, а лише можуть перевірити наявність в них тяги. До того ж Дніпропетровськгаз слідкує за своєчасним наданням власниками Актів ДВК. 

Запобігання — найкращий спосіб уникнути проблем з димарями.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook