ГоловнаCуспільство

Кінотеатр просто неба, екскурсії, дискотеки та різні пізнавальні розваги: парки Дніпра запрошують на веселий вікенд дорослих і дітей 

Кінотеатр просто неба, екскурсії, дискотеки та різні пізнавальні розваги: парки Дніпра запрошують на веселий вікенд дорослих і дітей. Розваги на будь-який вік та смак КП «Міська інфраструктура» ДМР проводить все літо кожні вихідні. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Розважальні заходи будуть не лише для дітей, а й для представників елегантного віку. Зокрема для дітей — це шоу-програми з рухливими іграми, а для представників елегантного віку — це різні дискотеки та екскурсії. Тобто кожен зможе в будь-якому нашому парку знайти собі заняття до душі», - зазначила заступниця начальника відділу з організації культурних заходів КП «Міська інфраструктура» ДМР Ніна Соколовська.

Один з таких заходів провели у парку Писаржевського для дітей Дніпра. Там для малечі підготували шоу-програму: творчі майстер-класи, шоу мильних бульбашок, аква-грим, а наприкінці заходу — частування солодкою ватою. 

«Це безкоштовні заходи. Такі шоу ми влаштовуємо кожні пʼятницю, суботу та неділю в наших міських парках, аби порадувати наших дітей. Бо в умовах війни важливо їх хоч трішечки відволікати та дарувати їм гарний настрій», - зазначила представниця КП «Міська інфраструктура» ДМР Ірина Зозуля. 

Отримала заряд позитивних емоцій і Мілана. Дівчина взяла участь у різних шоу та майстер-класах, зокрема, завітала і на аква-грим: «Також я сьогодні намалювала малюнок, аби його передали нашим воїнам», - додала відвідувачка парку Мілана. 

Зі свого боку, відвідувачка парку Тетяна додала: «Я прийшла до парку зі своєю дитиною, їй 5,5 рочків. І ми не думали, що потрапимо на такий івент. Він нам дуже сподобався, і я вважаю, що це дуже потрібно для наших дітей. Бо діти повинні соціалізуватись та спілкуватись з однолітками, а в умовах війни це важко робити, бо садки та школи зараз працюють онлайн. Тож такі заходи дають змогу дітям зблизитись та отримати гарні емоції. Тож ми дякуємо за такі свята для наших дітей». 

Більш докладно про заходи, час та локацію можна дізнатись на офіційній сторінці департаменту парків та рекреації ДМР у фейсбуці https://www.facebook.com/dmr.parks

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook