ГоловнаCуспільство

Комунальні бригади Дніпра від учора активно працюють в різних куточках міста, аби здолати наслідки негоди

Увечері 28 липня Дніпро накрив сильний вітер та рясний дощ. Це спричинило чимало аварійних ситуацій. Комунальники оперативно взялися до ліквідації наслідків. П ро це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Прибирають повалені дерева та відновлюють контактну мережу спеціалісти КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР. Бригади посилено працюють з ночі. 

За деякими напрямками електротранспорту рух поки не відновлено – потрібна допомога ДСНС або продовжується обстеження та ремонт контактної мережі.

З 5:30 введено оперативні розклади за усіма тролейбусними маршрутами через погодні умови. Маршрути №8 та №9 курсують до вулиці Титова.

Щодо трамваїв, то:

  • маршрути №9, №11, №14, № 15, №16, №18, №19 - рух призупинено.
  • маршрут № 5 курсує від УДУНТ до Трубного заводу;
  • маршрут № 12 їздить до вул. Ігоря Сікорського без заїзду на просп. Богдана Хмельницького. 

Комунальники продовжують працювати для усунення наслідків негоди та відновлення руху електротранспорту.

Працюють по всьому місту і бригади КП «Міськзеленбуд». Станом на 8:00 до них надійшло 103 звернення. 

А протягом ночі диспетчерською службою КП «Міськсвітло» зареєстровано 22 обриви контактної мережі, 55 аварій на шафах зовнішнього освітлення та три падіння електроопори. 

Для усунення наслідків негоди підприємство задіяло 10 бригад та різну спецтехніку, аби якнайшвидше здолати наслідки негоди.

Також комунальники вже ліквідували 14 місць підтоплення проїзної частини. З них найбільші: по вул. Моніторній, вул. Метробудівській, вул. Набережній Перемоги в районі Мерефо-Херсонського мосту. Комунальники продовжують прочищати верхню частину дощоприймачів від нанесеного листя і сміття. Роботи проводяться на вулицях міста. 

Станом на 8:00 по вул. Набережній Перемоги, вул. Січеславській Набережній, просп. Гагаріна, вул. Конотопській, вул. Каруни, вул. Старочумацька та інших вже очищено понад 300 поверхонь дощоприймачів. Працюють 8 бригад.

Водночас працюють і бригади КП «Теплоенерго» ДМР. В районі просп. Івана Мазепи з котельні зірвало частину трубопроводу. На місце оперативно виїхали фахівці КП «Теплоенерго». Крім цього, вони обстежують траси надземного прокладання по всьому місту.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook