ГоловнаCуспільство

Єдність дій: АТ «Дніпропетровськгаз» та державна влада забезпечили відновлення газопостачання в Інгулецькому районі Кривого Рогу

Нещодавно, в Інгулецькому районі міста Кривого Рогу за адресою вул.Каткова 55 було відновлено газопостачання, яке припинили після виникнення аварійної ситуації в квітні 2021 року. Спільними зусиллями влади та АТ «Дніпропетровськгаз» були вжиті заходи, для відновлення розподілу блакитного палива перед початком опалювального періоду.

Помічник народного депутата України Юрія Корявченкова, Олександр Савченко, висловив подяку керівництву АТ «Дніпропетровськгаз» за плідну співпрацю та увагу до потреб громадян. За його словами, спільна комунікація з новою командою АТ "Дніпропетровськгаз", яке віднедавна працює під державним управлінням, допомогла вирішити цю нагальну проблему: «Сьогодні відновлюється газопостачання в Інгулецькому районі міста Кривого Рогу за адресою: Каткова 55. Люди вже тривалий час знаходяться без газопостачання. На мою думку, сьогодні ми можемо відновити газопостачання до даного об’єкта. Ми скерували своє звернення до АТ «Дніпропетровськгаз», яке зараз перейшло під керівництво Нафтогаз України. Висловлюємо вдячність керівництву АТ «Дніпропетровськгаз» за спільну комунікацію, за те, що почули як людей, так і звернули увагу на представників влади і вирішили це питання».

Мешканка будинку, Юлія, висловила вдячність державній владі та газовій компанії області за рішучість у відновленні газопостачання. 

«Сталася у нас аварійна ситуація у 2021 році 24 квітня, не ліквідована досі, тому я звернулася до народного депутата України пана Юрія Корявченкова за допомогою, щоб нам відновили розподіл газу, ліквідували аварійну ситуацію. Хочу висловити подяку від всіх мешканців нашого під’їзду державній владі та Дніпропетровськгазу за відновлення та включення газу»,- сказала місцева мешканка Юлія. 

Максим Чорноіваненко, менеджер з адміністративної діяльності Нікопольського відділення АТ «Дніпропетровськгаз», акцентував увагу на тому, що після переходу компанії під державне управління Групи Нафтогаз, основними пріоритетами стали комфорт клієнтів та виконання зобов'язань перед партнерами. Він підкреслив, що фахівці компанії завжди працюють з великою уважністю та дотримуються всіх необхідних норм і стандартів безпеки.

«Задля стабілізації ситуації на енергетичному ринку України, компанія АТ «Дніпропетровськгаз» перейшла під державне регулювання групи Нафтогаз. Основними принципами нашої газорозподільної компанії є комфорт наших клієнтів та виконання зобов’язань перед партнерами. Нова команда нашого підприємства плідно співпрацює з державною владою та органами місцевого самоврядування і перед зимовим періодом вирішила надати розподіл газу для мешканців даного будинку. Пуск газу відбувається за дотриманням правил безпеки систем газопостачання України та Кодексу газорозподільних мереж. Зараз, фахівці нашої компанії виконують опресування та пуск газу до квартир мешканців цього будинку. Якщо спеціалісти не знайдуть витоків газу, то газопостачання буде відновлене вже сьогодні»,- зазначив Максим Чорноіваненко.

Газовики вкотре нагадують: якщо ви відчули запах газу або помітили витік, негайно зателефонуйте на гарячу лінію «104». Пам'ятайте про власну безпеку і безпеку своїх близьких!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook