ГоловнаCуспільство

Дніпровська філія «Газмережі» надає послуги з газифікації «під ключ»

Приєднання до газових мереж, реконструкція існуючих або заміна газових приладів на нові. Ці питання рано чи пізно постають перед кожним споживачем газу. І без фахівців тут не обійтись.

Комфортне споживання газу залежить від якості робіт з будівництва зовнішніх та внутрішніх газових мереж, правильного підбору газового обладнання.

Нині газифікувати будинок, квартиру чи підприємство стало простіше. Дніпровська філія «Газмережі» пропонує комплексну послугу з газифікації «під ключ». Серед її переваг синхронність виконання усіх процесів, експертний супровід, якісні матеріали та новітнє газове обладнання.

Для отримання послуги необхідно звернутися до менеджерів одного з центрів обслуговування клієнтів Дніпровської філії «Газмережі» за адресами: вул. Виконкомівська, 34 або пр. Слобожанський, 96а.

Споживач може замовити одразу весь комплекс робіт з проектування та будівництва мереж зовнішнього та внутрішнього газопостачання. Персональний менеджер центру надасть фахову консультацію, допоможе заощадити час і кошти, супроводжуючи споживача на всіх етапах - від подачі заяви до отримання бажаного пакету послуг. Забезпечить контроль всіх етапів виконання робіт. При цьому фахівці здійснюють індивідуальний підбір газового обладнання відповідно до потреб клієнта.

Досвід технічного персоналу Дніпровської філії «Газмережі» у поєднанні з новітніми технологіями дозволяють виконувати роботи будь-якого рівня складності. А послуга «під ключ» дає довгострокову гарантію на обладнання від провідних європейських виробників за умови дотримання правил користування та сервісного обслуговування.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook