ГоловнаCуспільство

«Абоненти завинили «Дніпроводоканалу» понад 800 млн грн. Боржники можуть оформити реструктуризацію і сплачувати борг частинами», — черговий по місту

Споживачі Дніпра за послугу водопостачання та водовідведення завинили понад 800 млн грн. Підприємство йде назустріч боржникам і пропонує укласти договір на реструктуризацію. Для цього необхідно звернутися до абонентського відділу підприємства, який є у кожному районі міста. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Десятого жовтня головний інженер КП «Дніпроводоканал» Юрій Рескаленко, який цього дня є черговим по місту, перевірив роботу абонвідділу у Соборному районі міста.

«Наше підприємство продовжує надавати послугу водопостачання та водовідведення у повному обсязі. Натомість маємо колосально велику суму заборгованості наших абонентів. Тому закликаємо мешканців Дніпра розрахуватися і не накопичувати боргів», - прокоментував Юрій Рескаленко.

За словами начальниці абонентської служби «Дніпроводоканалу» Соборного району Ольги Хавлюк, мешканці району заборгували 91 млн грн.

«При укладанні договору на реструктуризацію дотримуємося індивідуального підходу. Спілкуємося з боржником і визначаємо на скільки розбиваємо оплату. Але вимога по термінах – не більше ніж на три роки. Водночас потрібно сплачувати і поточні рахунки», — зазначила Ольга Хавлюк.

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту відвідав і пункт незламності одного з комунальних підприємств (вул. Бориса Кротова, 15-А). 

«Це один із шести пунктів незламності, які облаштувало комунальне підприємство. Тут є все необхідне на випадок відсутності електроенергії. Серед іншого облаштовано місця для сидіння, багато розеток для підзарядки гаджетів, аптечка, вода, чайник, дитячий куточок. Головне – є генератор. А ще – пічка», — додав черговий по місту.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook