ГоловнаCуспільство

Шість працівників вугледобувного підприємства та лікар з Дніпропетровщини отримали державні відзнаки

Начальник ОВА Сергій Лисак вручив державні відзнаки фахівцям Дніпропетровщини. Серед них шість працівників одного з вугледобувних підприємств області та лікар. Нагороди за те, що зі вторгненням ворога не полишили обов’язків та сумлінно їх виконують. 

«Вручив державні відзнаки нашим людям. Лікарю з Дніпра та шістьом працівникам одного з вугледобувних підприємств області. З повномасштабною війною викликів у кожного з них додалося та вони залишаються у строю, – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак. – Пишаюся кожним. Попереду чимало роботи. Але такою потужною командою впораємося».

Почесне звання «Заслужений лікар України» отримав анестезіолог Олександр. У медицині він майже сорок років. Відтоді, як студентом зайшов до реанімаційної однієї з лікарень. Пізніше потрапив в інший заклад Дніпра, де залишається донині та доріс до завідувача відділення.

«Нагорода стала для мене неочікуваною, – поділився завідувач відділення одного з медзакладів Дніпра Олександр. – Роботи побільшало. І морально зараз важче. Втім, всі залишаються на місцях, згуртовані, бо наша мета – перемога».

Серед нагороджених й електрослюсар Микола. Понад п’ятдесят років він працює на одному з вугледобувних підприємств області.

«Робота відповідальна. Все автоматизовано. Коли поломки трапляються на ділянці, оперативно лагоджу. Хоч то вихідні чи ніч. Щоб процес не зупинявся, – сказав Микола. – А отримати нагороду за справу, якій присвятив життя, приємно».

Чоловікові, як і його колегам-шахтарям, вручили подяки Прем’єр-міністра.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook