ГоловнаCуспільство

Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» відновила газопостачання після ракетного удару у Дніпровському районі

Нещодавно технічний персонал Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» відновив розподіл блакитного палива для мешканців приватних домоволодінь у передмісті Дніпра. Роботи проводились на системі газопостачання після влучання російської ракети.

Для відновлення доставки газу дніпрянам після ворожої атаки РФ спеціалісти Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» виконали комплекс аварійно-відновлювальних робіт. Фахівці проклали новий підземний поліетиленовий газопровід, відновили майже 150 м пошкоджених наземних газових мереж, встановили новий шафовий газорозподільний пункт із сучасним обладнанням. Крім того, для виявлення можливих витоків газу відповідним підрозділом компанії було проведено комплексне приладове обстеження внутрішньобудинкових газових мереж та виконано візуальний огляд та опресування внутрішніх газопроводів у помешканнях згідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

Результатом роботи працівників Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» стало відновлення газопостачання для мешканців майже 50 осель.

На жаль, окупанти не полишають спроб атакувати енергетичну систему нашої держави та громадську інфраструктуру. Однак персонал експлуатаційних підрозділів та бригади аварійно-диспетчерської служби «104» Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» в цілодобовому режимі продовжують здійснювати усі заходи, необхідні для утримання в справному технічному стані об’єктів газорозподільної системи, та працюють для забезпечення сталого та безаварійного розподілу газу клієнтам усіх категорій.

Попри бойові дії в Україні, усі заплановані роботи на системі газопостачання Дніпра та Дніпровського району виконуються згідно затверджених графіків та своєчасно, отже газорозподільна система до зими готова на 100%. 

«Ми вдячні усім клієнтам, які сплачують за доставку газу вчасно та у повному обсязі. Сподіваємось на свідомість і відповідальність дніпрян у питанні розрахунків з газорозподільною компанією. Рекомендуємо не накопичувати борги та здійснювати оплату через «особистий кабінет» «ГАЗМЕРЕЖІ» за посиланням my.grmu.com.ua, банківські установи або платіжні сервіси», - зазначають у прес-службі компанії.

Тримаємо енергетичний фронт регіону! Переможемо ворога разом!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook