ГоловнаCуспільство

51 колонка на лівобережжі, 42 колонки та 86 бочок на правобережжі: Дніпро готується до зими

Аби мешканці були забезпечені водою, на лівому та правому берегах Дніпра облаштовують місця з колонками та бочки з технічною водою. Біля кожної колонки виконують благоустрій. Так на правобережжі працює колонка і по вул. Набережна Перемоги, 120. 

«Воду мешканці ближніх будинків можуть качати вже, якщо потрібно. Також користуватися можна і під час екстрених відключень світла. Вода там буде завжди. Нині на правобережжі міста 42 колонки вже готові для користування», — підкреслив представник КП «Дніпроводоканал» ДМР Ян Майдан. 

А от бочки з технічною водою стоять у приміщеннях. Одна з них у НВК № 33. 

«Вона у відкритому доступі. Якщо будуть тривалі відключення світла та не буде водопостачання – біля нашого пункту незламності (у НВК № 33, — ред.) стоятиме бочка», — запевняє заступниця директора з навчально-виховної роботи НВК № 33 Ольга Ігнашева. 

«Бочка розрахована на 2 тонни технічної води. Наголошую, що це – виключно вода для технічного користування. На правобережній частині міста вже підготовлені для користування 86 бочок», – підсумував представник КП «Дніпроводоканал» ДМР Олександр Ковалевський.

Отже, у Дніпрі на випадок перебоїв з централізованим водопостачанням для мешканців міста облаштували 93 колонки та 86 бочок.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook