ГоловнаCуспільство

Борг за опалення понад три місяці – можна оформити реструктуризацію: як зробити – покрокова інструкція від КП «Теплоенерго»

1,2 мільярди гривень заборгували дніпряни за спожите тепло. Напередодні опалювального сезону у КП «Теплоенерго» нагадали про важливість своєчасної оплати рахунків.

«Ми радимо відповідально ставитися до оплати послуг за тепло. Якщо споживач завинив від трьох і більше місяців – комунальне підприємство має право подати позов до суду. Аби цього не сталося, ми пропонуємо нашим абонентам оформити реструктуризацію боргу», — інформує Анастасія Сухіна, помічниця директора КП «Теплоенерго».

Для цього споживачу послуг необхідно звернутися до абонентського відділу КП «Теплоенерго» за адресою: вул. Королеви Єлизавети ІІ, 15-А. При собі необхідно мати: копію паспорта та ідентифікаційного коду, довідку про склад родини та про доходи за останні 6 місяців усіх зареєстрованих повнолітніх осіб.

«Реструктуризація дозволить сплачувати заборгованість на більш задовільних для платника умовах. Наприклад, меншими платежами. При цьому зникає ризик позову від КП «Теплоенерго», — коментує Анастасія Сухіна.

Вдале проходження опалювального сезону залежить не лише від злагодженої роботи комунальних служб. Своєчасна оплата тепла дасть змогу всім нам вистояти цієї зими.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook