ГоловнаCуспільство

Безпека та комфорт водіїв і пішоходів: у Дніпрі закінчують ремонт проїзду від вул. Березинської до вул. Старочумацької

У Дніпрі закінчують ремонт проїзду від вул. Березинської до вул. Старочумацької. Дорога тут була у геть аварійному стані, зокрема й через зведення будинків поруч.

«Та й пішохідні доріжки за роки експлуатації теж вже стали аварійними. Тут жвавий рух, оскільки поєднуються дві великі вулиці. Поруч громадський транспорт, багато пішоходів. Були звернення мешканців відремонтувати цей проїзд. Тому і вирішили його оновити. Йдеться про ділянку у 250 метрів. Уже замінили бордюри (близько 700 погонних метрів), зробили пішохідні доріжки. Закінчуємо асфальтування дороги (близько 2 тис. квадратних метрів)», – зазначив начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури міськради Дмитро Коробов. 

Дорожній працівник Олександр розповідає: «Спочатку зняли старий асфальт, видуванням видалили його залишки. Потім обробили мастивом і укладаємо новий асфальт. Нині вибираю велике каміння з покриття, аби були гарні стики». 

Дніпрянка Ірина Миколаївна вже багато років мешкає у мікрорайоні, розповідає: «Тут і працюю, часто ходжу по господарських справах. Тому цією дорогою часто користуюся. Вона була вже у геть поганому стані. Дякую, що нам ремонтують цей проїзд. Вже майже доробили. Тепер буде комфортно і безпечно пересуватися».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook