ГоловнаCуспільство

Реформування триває: об’єднано регіональні сервісні центри ГСЦ МВС в Дніпропетровській та Запорізькій областях

Головний сервісний центр МВС продовжує проводити реформування системи сервісних центрів МВС задля покращення надання державних послуг громадянам. Основне завдання, це забезпечення якісного та своєчасного надання послуг громадянам, налагодження комунікації з місцевими громадами та унеможливлення будь-яких проявів корупції.

Наразі структурні зміни торкнулись ще двох областей. Об’єднано регіональні сервісні центри ГСЦ МВС в Дніпропетровській та Запорізькій областях. Керівником новостворенного підрозділу призначено Володимира Степанова.

«Територіальні сервісні центри МВС у Дніпропетровській та Запорізькій областях продовжують функціонувати, як і раніше. У них громадяни можуть отримати послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчення водія, а також складання теоретичних та практичних іспитів. Особливу увагу акцентуємо на створенні прозорих умов під час проведення теоретичних та практичних іспитів, а також мінімізацію потенційних корупційних складових у взаємовідносинах між громадянами та представниками сервісних центрів МВС. Отримання посвідчення водія – це відповідальна справа, від якості підготовки водіїв залежить безпека на наших дорогах. Окрім цього, процес складання іспиту з ПДР повинен бути прозорим та відкритим для громадськості, щоб у громадян не виникало питань щодо корупції у сервісних центрах МВС», – зазначив Володимир Степанов.

Нагадаємо, що територіальні сервісні центри МВС працюють за принципом екстериторіальності з вівторка по суботу, без перерви на обід. Послуги надаються за попереднім безкоштовним записом, який здійснюється особисто через функціонал на сайті «Запис в електронну чергу». Також талон можливо отримати безпосередньо в терміналі, розташованому в сервісному центрі МВС. Про реквізити та вартість для оплати послуг у сервісних центрах МВС можна дізнатися на нашому сайті у розділі Послуги.

Також керівник регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Дніпропетровській та Запорізькій областях зауважив, що якщо будуть мати місце пропозиції з боку сторонніх осіб щодо сприяння за винагороду скласти іспити та отримати посвідчення водія, здійснити реєстрацію транспортних засобів тощо, а також якщо відомі факти корупційних проявів зі сторони працівників сервісних центрів МВС закликаємо громадськість повідомляти каналами зв’язку, які наведені у розділі «Повідом про корупцію», або безпосередньо керівництво РСЦ ГСЦ МВС для подальшого повідомлення до правоохоронних органів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook