ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія «Газмережі» пояснює що таке ЕІС-код і як його дізнатись

Усі клієнти Дніпропетровської філії "Газмережі" мають для енергетичної ідентифікації споживача, як суб'єкта ринку природного газу, такі дані: номер особового рахунку, адресу газифікованого домоволодіння тощо. Одним із таких персональних даних є ЕІС-код. Газорозподільна компанія області пояснює, що це таке, як його отримати та для чого він потрібен. 

ЕІС-код – «персональний газовий номер» об’єкта газопостачання, який допомагає ідентифікувати споживача у газотранспортній інформаційній системі України. Він складається з 16 знаків-символів, які є цифрами або літерами. Ці знаки у поєднанні між собою є значеннями певних атрибутів. ЕІС-код містить у собі інформацію про регіон, де споживач обслуговується, та підприємства, які надають послуги з транспортування, розподілу та постачання газу.       

ЕІС-код безкоштовно присвоює споживачу газорозподільна компанія області при підключенні до системи розподілу газу.   Потім Оператор ГРМ вносить цей код споживача у власну базу даних та передає ці дані Оператору ГТС.

Дані про ЕІС-код можна знайти:    

► в Особистому кабінеті «Газмережі»— https://my.grmu.com.ua/login. У розділі «Мої дані» — «Профіль»;    

► у друкованому чи електронному рахунку, який можна швидко та зручно завантажити в Особистому кабінеті «Газмережі» у розділі «Історія розрахунків»;    

► у контакт-центрі за номерами:    

  • 066-300-2-888 (Vodafone);    
  • 098-300-2-888 (Kyivstar);    
  • 093-300-2-888 (Lifecell);    
  • 057-708-01-87 (Укртелеком);    
  • 056-747-36-35 (Укртелеком).    

Дніпропетровська філія «Газмережі» закликає не ділитися своїм ЕІС-кодом з неперевіреними джерелами для забезпечення конфіденційності та безпеки!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook