ГоловнаCуспільство

Працюють цілодобово для комфорту дніпрян: КП «Міськсвітло» утримує мережі вуличного освітлення у належному робочому стані

У Дніпрі продовжують виконувати роботи з утримання мереж зовнішнього освітлення. Сьогодні робота кипить по проспекту Лесі Українки. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Дуже добре, що проводять діагностику мереж. Оперативно комунальники все роблять. Тут стабільне світло, жвава ділянка руху, кажу як водій», - ділиться дніпрянин Сергій, який щодня їздить на роботу цим шляхом.

На цій ділянці для комфорту водіїв та пішоходів працівники КП «Міськсвітло» замінюють лампи, проводять ревізію та профілактичні огляди шаф зовнішнього освітлення, світильників тощо.

«Працюємо цілодобово, щоб утримувати мережі вуличного освітлення у належному робочому стані. Уже замінили одну лампу. На це знадобилось до 15 хвилин. По проспекту є місця, де неправильно припарковані авто, і ми не можемо дістатися до світильника й перевірити його робочий стан. Прошу містян паркуватися за правилами, щоб ми виконували свою роботу у повному обсязі», - розповів Андрій Алєксєєв, начальник експлуатаційно-технічного району № 2 КП «Міськсвітло» Дніпровської міськради.

Роботи на цій локації завершать до кінця робочого дня.

Усього у Дніпрі торік замінили 8 562 лампи та 126 опор. «Цьогоріч КП «Міськсвітло» планує продовжувати роботи із встановлення світлодіодних світильників, які менше навантажують енергосистему. Встановлено 1 221 світильник (з них 908 світлодіодних), змонтовано близько 32 км сучасного самонесного ізольованого проводу та 253 нові опори», - наголосив Андрій Алєксєєв.

Від початку 2024 року уже провели роботи на 90 об’єктах: по вул. Мелітопольській, Салтівській, Поштовій, Балтійській, Тернопільській та пров. Лісозаводському. Також не оминули подвір’я вулиць Орлівської, Енергетичної, Незалежності, Будівельників тощо.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook