ГоловнаCуспільство

У Дніпрі ГО «Океан добра» з початку повномасштабного вторгнення РФ допоміг майже 2 500 ВПО похилого віку та з інвалідністю

У Дніпрі ВПО похилого віку та з інвалідністю отримують постійну соціальну підтримку. Ще у березні 2022 року за сприяння міста ГО «Океан добра» створила «Центр тимчасового розміщення маломобільних людей похилого віку та людей з інвалідністю, евакуйованих з гарячих точок», які потребують сторонньої допомоги. З початку повномасштабного вторгнення заклад допоміг більше ніж 2 500 ВПО. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Пану Михайлу 66 років. Торік у вересні його евакуювали із села Старомайорське, що на Донеччині. Відтоді він є підопічним центру.

«У мене не було жодних документів, усе залишилось там. У центрі їх допомогли відновити. Мені тут подобається – дбають, годують. Дуже вдячний за цю поміч!» — розповів підопічний Михайло.

«Центр завжди готовий приймати допомогу від дніпрян, постійно потрібен одяг. Бажано, щоб це були спортивні костюми— як чоловічі, так і жіночі. Також можна приносити взуття, капці, гребінці, мочалки. Нині у центрі перебувають 70 ВПО. Максимум ми можемо прийняти 150. Також забезпечуємо підопічних триразовим харчуванням», — зазначила Ольга Волкова, голова громадської організації ГО «Океан Добра».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook